DeadlyMu
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DeadlyMu

Dedicated server season 4 episode 2 , daily uprading for items , webshop , website and forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

problema cu punctele de la WebShop

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
tudyG
Spammer
Spammer
tudyG

Numarul mesajelor : 7
Data de inscriere : 12/08/2009
Localizare : peste tot

problema cu punctele de la WebShop Empty
MesajSubiect: problema cu punctele de la WebShop   problema cu punctele de la WebShop Icon_minitimeMier Aug 26, 2009 7:05 am

Am avut 54 puncte la webshop si am luat un imperial sword +28 cu skill care a fost 51 pct si miau ramas 3 !
Intru in joc si nu gasesc in store ... intru inapoi in webshop si numi mai arata nici acolo ... si puntele nule mai am ...
Sus In jos
DarkSide
Membru
Membru
DarkSide

Numarul mesajelor : 140
Data de inscriere : 15/08/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
problema cu punctele de la WebShop Eoj8o

problema cu punctele de la WebShop Empty
MesajSubiect: Re: problema cu punctele de la WebShop   problema cu punctele de la WebShop Icon_minitimeMier Aug 26, 2009 12:57 pm

trebuie sa ai loc in vault. incepand cu primul slot din stanga sus. pentru ca acolo merge itemul. si asta trebuie facut din joc pt ca in webshop iti arata unele sloturi ca fiind goale dar in joc sunt defapt cu iteme. de ex dak pui jwls compactate iti ocupa in joc dar pe web nu apar. si uite de unde si problema ta tongue
Sus In jos
http://deadlymu.no-ip.org/website/DeadlyMu-Rankings.html

problema cu punctele de la WebShop
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Problema Conect
» problema cu joku....
» again problema cu joku:((
» PROBLEMA AMRE HELP PLZ!
» o mica problema