Lord-Of-War Incepator
Numarul mesajelor : 61 Points : 28053 Reputation : 14 Data de inscriere : 28/07/2009
| Subiect: Despre Cea de a 3-a clasa Mar Iul 28, 2009 3:38 am | |
| *Despre cea de-a 3-a clasa (al 3 lea quest)* 1) Sistemul de schimbare: Exista 5 tipuri de clase: (Grand Master;Blade Master;High Elf;Duel master;Lord Emperor) Quest-ul are 3 etape: Etapa 1: Level 380 -> Etapa 2: Level 400 -> Etapa 3: Level 400 -> Quest complet si schimbarea clasei 2) Rasplata dupa quest: Level 380 -> Etapa 1 completa -> 10 puncte in plus Level 400 -> Etapa 2 completa -> 10 puncte in plus Level 400 -> Etapa 3 completa -> 20 puncte in plus, clasa si aspectul caracterului schimbate, iar acesta poate purta aripi de level 3 * Quest-ul cere sa colectati cate 3 iteme pentru prima etapa. * Fiecare etapa are o limita de level (380; 400) si numai dupa ce ati atins acest level poate fi completata. * Fiecare etapa va oferi o rasplata, iar dupa ce ultima etapa este completa, clasa si aspectul caracterului vor fi schimbate. a) Prima etapa >>>Certificatul de Putere< Pica in Aida Feather of Phoenix > Pica in Icarus
Drop Hell Horn Hell Horn Feather of Phoenix Feather of Phoenix Elder Flame Elder Flame Ok i found them smile.gif)
b: A doua etapa >>>Infiltrarea in Barracks of Ballgass<<>>In Intuneric<<<
* Conditii si rasplata:
- Quest-ul se incepe si se termina la NPC Priest Devin . - Conditii: Level 400, a doua etapa a quest-ului completa si minim 10 milioane Zen. - Ce trebuie sa faceti: Intrati in Refuge of Ballgass, care se gaseste in capatul hartii Barracks of Ballgass, si omorati 10 Dark Elf. - Rasplata: 20 punte in plus, schimbarea clasei si aspectului caracterului, posibilitatea de a purta aripi de level 3.
- Se considera ca doar caracterul (sau party-ul) care face cel mai mult damage monstrului, l-a omorat. Numai pentru acest jucator (sau party) se contabilizeaza monstrul omorat.
*Harta Refuge of Balgass
- Intrarea se face la NPC Gatekeeper (in Barracks of Ballgass 119, 168). - Se poate intra pe harta doar pentru completarea quest-ului. * Exceptie: In eventualitatea in care sunteti intr-un party, chiar daca ati terminat questul, sau il faceti, puteti intra, :yes:r vi se vor contabiliza monstrii omorati. Doar membrilor care sunt in cursul quest-ului li se vor contoriza. - Party master-ul trebuie sa intre primul pe harta, urmat ce ceilalti membri, care trebuie sa aiba level 350 sau mai mare. - Dark Lord-ul poate folosi Summon pe aceasta harta | |
|
gedox ADMIN
Numarul mesajelor : 292 Points : 29539 Reputation : 44 Data de inscriere : 07/07/2009 Varsta : 30 Localizare : In Mijlocu vostru !
| Subiect: Re: Despre Cea de a 3-a clasa Mar Iul 28, 2009 6:16 am | |
| toate questurile pentru bk . sm . elf cu tot cu marlon , + patch working quest de pe site si puteti face clasa ... si am vazut ca si summoneru poate . cea ce pe vechiul deadlymu nu putea | |
|
Serenity GameMaster
Numarul mesajelor : 124 Points : 28099 Reputation : 3 Data de inscriere : 27/07/2009 Varsta : 37 Localizare : Craiova
| Subiect: Re: Despre Cea de a 3-a clasa Lun Aug 17, 2009 12:04 am | |
| imi place tutorialul 10/10 | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Despre Cea de a 3-a clasa | |
| |
|