DeadlyMu
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DeadlyMu

Dedicated server season 4 episode 2 , daily uprading for items , webshop , website and forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Viata mea by GeDoX

In jos 
+2
Ad3L1n4
gedox
6 participanți

Plecarea mea
Raman pe server in continuare ca admin / owner
Viata mea by GeDoX Vote_lcap90%Viata mea by GeDoX Vote_rcap
 90% [ 9 ]
Ramai pe server ca un player normal
Viata mea by GeDoX Vote_lcap10%Viata mea by GeDoX Vote_rcap
 10% [ 1 ]
Pleci de pe server
Viata mea by GeDoX Vote_lcap0%Viata mea by GeDoX Vote_rcap
 0% [ 0 ]
Total voturi : 10

AutorMesaj
gedox
ADMIN
ADMIN
gedox

Numarul mesajelor : 292
Data de inscriere : 07/07/2009
Varsta : 30
Localizare : In Mijlocu vostru !
Viata mea by GeDoX 123myy8

Viata mea by GeDoX Empty
MesajSubiect: Viata mea by GeDoX   Viata mea by GeDoX Icon_minitimeJoi Aug 27, 2009 8:44 am

Asa , am deschis acest topic ca nu mam mai putut abtine , nu mai pot tine in mine . Asa so luam de la capat . Ma numesc Gergo , stiu cum suna numele asta , nici mie numi place , defapt nus roman , eu is maghiar , mam nascut in ungaria , si mam mutat in romania.Am 15 ani , de mult , mult de acuma cam pe la 5 ani , cand am avut primul meu pc , pe care maicamea mi lo luat , am inceput sa invat sa studiez cum functioneaza , sa vad daca pot sal fac mai bun ... Si tot asa au trecut ani , pana la 8 ani , cand maicamea mio luat alt pc , la fel si cu acesta , dar hop , ceva diferit , la 10 ani primesc si internetul , incep cu jocurile online .... Am avut noroc cu un prieten pe nume Andrei , un prieten mai cam albert einstein , ii placea, sau era fortat sa invete . Acest prieten mio arat de mu , ( linkmania ) si am inceput sa ma joc , miam pierdut 3 luni , sa zicem toata vacanta mea de vara cu jocu asta , si am ajuns sa imi pierd contu , munca mea.Am reinceput cu alt joc , cu counter strike . de data asta aveam server, ma jucam cu colegi , eram bun.Faceam harti , pluginuri , configuram .. etc , tot ce poti , am ajuns sa dau release si la cateva cs-uri personalizate facute pe cd de mine.Pana cand mam plictisit, am reinceput cu un prieten de pe linkmania la aeriagames , cu 12-sky , care , again in vacanta de vara , am ajuns so pierd , din cauza unui modul de a jocului de a paria pe cont , am facut si am pierdut totu ... , again am inceput sa ma joc lastchaos , acest joc mam jucat 2 ani , am ajuns ultimu din colegi sa incep , si am ajuns primu dintre toti cu mult in fata lor ... dar dupa toti acesti 2 ani , am ajuns sa pierd contu , din cauza ca am avut incredere intrun prieten , si mo furat . Din acel moment am inceput sa raman ca in paralizie , vreo 2 saptamani numa cu ganduri rele , triste si plictisitoare . Am ajuns sa ma trezesc noaptea , am ajuns sa dorm numa de la 3-4 in colo , am ajuns sa nu pot dormi . Am reinceput mu , de data asta cu pc-ul nou , am facut tot , dar stiam ca nu e de ajuns , ca trebuie sa lucrez zilnic , am facuto si pe asta , am inceput cu 7 g-masteri , si am pierdut iara , multi se jucau pe alte servere , abia intrau , pana si amenintau playeri , am ajuns sa imi stric munca iara , din acel moment cand am pierdut acei 2 ani de la lastchaos am jucat ca nu voi fi bun in viata mea , ca nu voi mai avea incredere in nimeni , si totusi am ajuns sa fiu bun iarasi ,mai putin cu increderea ... acuma nu de multa vreme , cand am schimbat hostu la server , am gustat din acea libertate , de a mere afara , in orash ,peste tot fara ganduri , fara plictiseala , dar totusi , stiam ca am promis cuiva ca voi verifica serveru , voi avea grija , si am reinceput treaba , nu intrasem pe server / mess din cauza ca mai intra unu ca "cipriot / coty / serenity " si imi fura si acel timp liber pe care il am , discutile nu find de 2-3 minute , ci de 30-1 ora , nu vreau sa fac sa se simta rau , pe niciunu , in special pe cei care mau ajutat .Asa ca nu imi doream sa incep cu munca , ca stiam ca e mult de munca si nu am acel timp.Am ajuns sa imi pierd prieteni , am ajuns sa imi pierd prieteni de viata reala si nu pe net . Nu mai ieseam afara din aceasta cauza.Mereu vroiam sa fac pe toti sa se simta mandri si fericiti , nu plictisiti de acea ce fac eu . Desi am nervi la pamant , pot fi foarte usor enervat , da cand incep , atuncea distrug tot ce am facut . De multe ori ca si serveru de mu pe care il aveam.Multumita lui coty , acuma nu mai pot sal distrug.Dar totusi catva nu sunt multumiti de cea ce fac eu , si ma striga in multe feluri . De acea las pe mana voastra votul.Si cat despre povestea asta se bazeaza pe un singur cuvant , si acela e ( descoperiti voi )

Pentru multi care vor rade , batjocori , sau face misto de cea ce am zis yo , sunt liberi so faca aicea in topicul acesta.Sinceritate si respect din partea mea .
Sus In jos
http://deadlymu.no-ip.org
Ad3L1n4
Profesionist
Profesionist
Ad3L1n4

Numarul mesajelor : 211
Data de inscriere : 30/07/2009

Viata mea by GeDoX Empty
MesajSubiect: Re: Viata mea by GeDoX   Viata mea by GeDoX Icon_minitimeJoi Aug 27, 2009 3:29 pm

Votez : SA RAMAI PE SERVER CA OWNER !!! kiss ... nu ma intreba de ce ...:-??...ca nici eu nu stiu...Smile
Sus In jos
DarkSide
Membru
Membru
DarkSide

Numarul mesajelor : 140
Data de inscriere : 15/08/2009
Varsta : 34
Localizare : Bucuresti
Viata mea by GeDoX Eoj8o

Viata mea by GeDoX Empty
MesajSubiect: Re: Viata mea by GeDoX   Viata mea by GeDoX Icon_minitimeJoi Aug 27, 2009 3:47 pm

frate te inteleg. si eu am inceput pe link si dupa 3 luni m-am trezit cu contul gol multumita unui asa zis prieten. 3luni pierdute in fata calculatorului degeaba... deci inteleg un pic prin ce ai trecut... nopti nedormite, pierdute in fata calc, ignorat viata personala, chin, groaza,... Embarassed

ramai pe server ca admin, si lucreaza in continuare cand ai timp la el, insa nu neglija si viata personala. nu e nimeni asa batut in cap sa nu inteleaga ca voi (cei din staff) faceti asta din timpul vostru personal si din placere. poate aveti lucruri mai importante de facut ca mu.

dauobere
Sus In jos
http://deadlymu.no-ip.org/website/DeadlyMu-Rankings.html
R1cko
Spammer
Spammer
R1cko

Numarul mesajelor : 14
Data de inscriere : 26/08/2009
Viata mea by GeDoX Fokjyd

Viata mea by GeDoX Empty
MesajSubiect: Re: Viata mea by GeDoX   Viata mea by GeDoX Icon_minitimeJoi Aug 27, 2009 5:58 pm

Sa nu te aud ca pleci ca asa iti fac --> llooll
Sus In jos
puidedrac
Incepator
Incepator
puidedrac

Numarul mesajelor : 70
Data de inscriere : 21/08/2009

Viata mea by GeDoX Empty
MesajSubiect: Re: Viata mea by GeDoX   Viata mea by GeDoX Icon_minitimeJoi Aug 27, 2009 6:15 pm

gedox poate ai luat un pic prea in serios treaba cu adminii, si poate ti sa parut ca am fost prea "exigent" in legatura cu decizia ta.. te inteleg sa nu mai ai incredere, dar poti incepe sa fii mai putin drastic in ceea ce priveste increderea.. cand ai timp intra pe srv ca sa vezi ca nu suntem asa rai cum posibil ne crezi tu, si in legatura cu srv faci o trb ff buna si tineo tot asa ,dar teas ruga sa ai putina incredere in mine si sa faci cum tiam spus eu cu adminii si daca nui buna ideea mea no problem nu ma supar, cunosc multi owneri de srv si cam toti faceau asa iar pe site era un mic loc unde playerii puteau vota daca le plac adminii si care dintre ei si in decursc de 1 sapt daca nu aveau prea multe laude la adresa lor pa admin cheers
Sus In jos
HellBoY
Spammer
Spammer
HellBoY

Numarul mesajelor : 30
Data de inscriere : 31/07/2009
Varsta : 31
Localizare : Arad

Viata mea by GeDoX Empty
MesajSubiect: :I...mdeci..   Viata mea by GeDoX Icon_minitimeJoi Aug 27, 2009 6:56 pm

...intrun fell te inteleg....si eu am trecuti prin dinastea ....si ce daca esti maghiar si eu sunt yupy ....dar mie numi pasa pentru ca sunt tot om si sunt mai cinstit ca orece om ...mici exceptzi...stii nimeni nu perfect sa stii asta...
...Sper sa ma intelegi ...ramai pe servar pentru ca faci o treaba buna daca continuam in felu acesta ajunegem mai ceva ca global mu
rocknroll rocknroll ...Ramai pe servar faci o treaba buna COOL ...si pentru prmu servar celalalt deadlymu scz pentru ca team suparat si lai sters Embarassed pale ........Sper sa ramai...app lol! te poti si juca MU si merge cu prieteni la un suc, BERE sau la un footbal poti face toate acestea este loc pentru tot cool dauobere deci ... RAMAI pentru noi toti yupy COOL
Sus In jos
gedox
ADMIN
ADMIN
gedox

Numarul mesajelor : 292
Data de inscriere : 07/07/2009
Varsta : 30
Localizare : In Mijlocu vostru !

Viata mea by GeDoX Empty
MesajSubiect: Re: Viata mea by GeDoX   Viata mea by GeDoX Icon_minitimeVin Aug 28, 2009 5:58 am

multumesc din partea tuturor , da mu global , nici o sansa , ca sa stiu atatea trebe sa intru in mai multa forta intro anumita parte ce ma trage in jos , coding Sad(
Sus In jos
http://deadlymu.no-ip.org
Continut sponsorizat

Viata mea by GeDoX Empty
MesajSubiect: Re: Viata mea by GeDoX   Viata mea by GeDoX Icon_minitime

Sus In jos

Viata mea by GeDoX
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» salute gedox