Asa , am deschis acest topic ca nu mam mai putut abtine , nu mai pot tine in mine . Asa so luam de la capat . Ma numesc Gergo , stiu cum suna numele asta , nici mie numi place , defapt nus roman , eu is maghiar , mam nascut in ungaria , si mam mutat in romania.Am 15 ani , de mult , mult de acuma cam pe la 5 ani , cand am avut primul meu pc , pe care maicamea mi lo luat , am inceput sa invat sa studiez cum functioneaza , sa vad daca pot sal fac mai bun ... Si tot asa au trecut ani , pana la 8 ani , cand maicamea mio luat alt pc , la fel si cu acesta , dar hop , ceva diferit , la 10 ani primesc si internetul , incep cu jocurile online .... Am avut noroc cu un prieten pe nume Andrei , un prieten mai cam albert einstein , ii placea, sau era fortat sa invete . Acest prieten mio arat de mu , ( linkmania ) si am inceput sa ma joc , miam pierdut 3 luni , sa zicem toata vacanta mea de vara cu jocu asta , si am ajuns sa imi pierd contu , munca mea.Am reinceput cu alt joc , cu counter strike . de data asta aveam server, ma jucam cu colegi , eram bun.Faceam harti , pluginuri , configuram .. etc , tot ce poti , am ajuns sa dau release si la cateva cs-uri personalizate facute pe cd de mine.Pana cand mam plictisit, am reinceput cu un prieten de pe linkmania la aeriagames , cu 12-sky , care , again in vacanta de vara , am ajuns so pierd , din cauza unui modul de a jocului de a paria pe cont , am facut si am pierdut totu ... , again am inceput sa ma joc lastchaos , acest joc mam jucat 2 ani , am ajuns ultimu din colegi sa incep , si am ajuns primu dintre toti cu mult in fata lor ... dar dupa toti acesti 2 ani , am ajuns sa pierd contu , din cauza ca am avut incredere intrun prieten , si mo furat . Din acel moment am inceput sa raman ca in paralizie , vreo 2 saptamani numa cu ganduri rele , triste si plictisitoare . Am ajuns sa ma trezesc noaptea , am ajuns sa dorm numa de la 3-4 in colo , am ajuns sa nu pot dormi . Am reinceput mu , de data asta cu pc-ul nou , am facut tot , dar stiam ca nu e de ajuns , ca trebuie sa lucrez zilnic , am facuto si pe asta , am inceput cu 7 g-masteri , si am pierdut iara , multi se jucau pe alte servere , abia intrau , pana si amenintau playeri , am ajuns sa imi stric munca iara , din acel moment cand am pierdut acei 2 ani de la lastchaos am jucat ca nu voi fi bun in viata mea , ca nu voi mai avea incredere in nimeni , si totusi am ajuns sa fiu bun iarasi ,mai putin cu increderea ... acuma nu de multa vreme , cand am schimbat hostu la server , am gustat din acea libertate , de a mere afara , in orash ,peste tot fara ganduri , fara plictiseala , dar totusi , stiam ca am promis cuiva ca voi verifica serveru , voi avea grija , si am reinceput treaba , nu intrasem pe server / mess din cauza ca mai intra unu ca "cipriot / coty / serenity " si imi fura si acel timp liber pe care il am , discutile nu find de 2-3 minute , ci de 30-1 ora , nu vreau sa fac sa se simta rau , pe niciunu , in special pe cei care mau ajutat .Asa ca nu imi doream sa incep cu munca , ca stiam ca e mult de munca si nu am acel timp.Am ajuns sa imi pierd prieteni , am ajuns sa imi pierd prieteni de viata reala si nu pe net . Nu mai ieseam afara din aceasta cauza.Mereu vroiam sa fac pe toti sa se simta mandri si fericiti , nu plictisiti de acea ce fac eu . Desi am nervi la pamant , pot fi foarte usor enervat , da cand incep , atuncea distrug tot ce am facut . De multe ori ca si serveru de mu pe care il aveam.Multumita lui coty , acuma nu mai pot sal distrug.Dar totusi catva nu sunt multumiti de cea ce fac eu , si ma striga in multe feluri . De acea las pe mana voastra votul.Si cat despre povestea asta se bazeaza pe un singur cuvant , si acela e ( descoperiti voi )
Pentru multi care vor rade , batjocori , sau face misto de cea ce am zis yo , sunt liberi so faca aicea in topicul acesta.Sinceritate si respect din partea mea .