DeadlyMu
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

DeadlyMu

Dedicated server season 4 episode 2 , daily uprading for items , webshop , website and forum

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Sugestie Event

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
Serenity
GameMaster
GameMaster
Serenity

Numarul mesajelor : 124
Data de inscriere : 27/07/2009
Varsta : 37
Localizare : Craiova

Sugestie Event Empty
MesajSubiect: Sugestie Event   Sugestie Event Icon_minitimeMar Aug 25, 2009 10:15 pm

Eventul se numeste "Protect The Queen".Nu e creatia mea 'lam vazut pe alt server si mi s'a parut interesant.
Iata cum se defasoara: o elfa joaca rolul reginei. Pe aceasta adminul o va muta pe o harta la alegerea lui.Se formeaza cate 2 echipe de minim 2 jucatori: una care va apara regina si alta care va inceca sa o omoare.Ambele echipe trebui ca ma intai sa o gaseasca pe regina. Eventul dureaza 10 minute. Daca echipa atacatoare omoara regina in intervalul acesta atunci castiga. In caz contrar castiga echipa aparatoare. Regina apartine de echipa aparatoare.
Sus In jos
Ad3L1n4
Profesionist
Profesionist
Ad3L1n4

Numarul mesajelor : 211
Data de inscriere : 30/07/2009

Sugestie Event Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie Event   Sugestie Event Icon_minitimeLun Aug 31, 2009 12:37 am

Buna idee... doar ca nu cred ca e neaparat ca regina sa fie elfa Smile..poa' sa fie si summoneritza Very Happy tongue
Sus In jos
Serenity
GameMaster
GameMaster
Serenity

Numarul mesajelor : 124
Data de inscriere : 27/07/2009
Varsta : 37
Localizare : Craiova

Sugestie Event Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie Event   Sugestie Event Icon_minitimeLun Aug 31, 2009 2:53 pm

asa e..ma gandeam si la ovarianta pt guilde.cand o sa termin cu regulile o sa editez postul:)
Sus In jos
Continut sponsorizat

Sugestie Event Empty
MesajSubiect: Re: Sugestie Event   Sugestie Event Icon_minitime

Sus In jos

Sugestie Event
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Sugestie imp.
» O sugestie pt elf....